KNBB Woensel Open 2013 9 ball

Algemene informatie

Op 22 september 2013 wordt in SPC Woensel het eindtoernooi van het KNBB Woensel Open 9-ball 2013 gespeeld. Op 14 september zijn er hiervoor kwalificatie toernooien in Club-8, Thurston, HOB Nijmegen, SPC Emmen, HOB Weert en Dijkje Leiden (zie ook de kalender). Op 21 september zijn de laatste twee kwalificatie toernooien in SPC Woensel. Alle informatie over dit toernooi en alle andere open toernooien kan je vinden onder het kopje Info en reglementen.

Inschrijven

Inschrijven voor een kwalificatie toernooi kan tot en met 15 minuten voor aanvang van het kwalificatie toernooi. De top van de ranglijst kan zich tot 7 dagen voor het eerste kwalificatie toernooi inschrijven door middel van een mail aan Arjan Verheij via a.verheij@knbb.nl. Omdat we voor het eerste toernooi laat zijn met de aankondingen hebben deze spelers ditmaal de tijd tot en met woensdag 11 september. Er zullen 16 spelers direct worden toegelaten tot het eindtoernooi: maximaal 2 wildcards aangevuld met de top van de ranking. Spelers buiten de top-16 (maar binnen de top-100) kunnen door middel van een mail aan Arjan aangeven of ze op de reservelijst willen worden geplaatst. Indien er spelers uit de top van de ranking niet deel wensen te nemen aan het eindtoernooi dan worden hun plaatsen ingenomen door spelers van de reservelijst.

Prijzengeld

Het prijzengeld voor het KNBB Woensel Open 9-ball 2013 is als volgt:

Plaats Prijzengeld (€)
1 700
2 350
3-4 125
5-8 75
9-16 50
17-48 25

Dit prijzengeld wordt door de KNBB gegarandeerd en is onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Dresscode

Tijdens de kwalificatie toernooien geldt geen dresscode. De dresscode voor het eindtoernooi staat beschreven in de reglementen.

Overige informatie

Alle overige informatie over dit toernooi en alle andere open toernooien kan je vinden onder het kopje Info en reglementen.